Community

Leuke blogpost?
Heb je er een mening over?
Of vragen?

Laat het weten en reageer!

Blog #12 2014

4 okt 2014
mini afbeelding

Wat was het een heerlijk lange zomer. September leek zich even niks aan te trekken van de herfst; temperaturen ver boven de 20 graden en elke dag zon. Genieten!

Inmiddels ben ik weer terug van mijn vakantie in Italië (waar het overigens wel sterk aan de herfst deed denken dit jaar met alle regen!). Wat hebben we het heerlijk gehad (ondanks die regen)! Lange dagen die gevuld waren met luieren, wandelen, het drinken van de echte Italian cappuccino's en avonden heel lang tafelen. Fijn, fijn, fijn!

Maar nu is dan toch de herfst aangebroken en eerlijk is eerlijk: ik vind het helemaal niet erg. Begrijp me niet verkeerd, ik ben echt dol op de zomer, maar de herfst is ook absoluut één van mijn favoriete seizoenen (en heeft elk seizoen niet zo haar charmes?). De dikke sjaals komen weer uit de kast (al is er af en toe nog een dag met boven de 20 graden...), de jassen kunnen weer aan en de natuur verandert haar felle kleuren naar de mooiste warme bruintinten.

Tijdens dit seizoen krijg ik altijd de neiging om veel mooie wollen (!) kleding en sjaals in te slaan, warme tinten kleding aan te trekken (vooral cognac kleuren!), mijn nagels in donkere kleuren te lakken (donkerblauw, donkerrood, enz.) en de weekenden te leven in mijn joggingsbroek en warme huissokken en een kop warmte thee of chocolademelk voor mijn neus. Ook trekt het bos dit seizoen enorm. De hippe regenlaarzen aan (laarzen met bloemen!), sjaal om, jas aan en wandelen. Heerlijk!

Omdat ik zo dol ben op dit seizoen wil ik even deze prachtige collages met jullie delen. Eigenlijk komt alles erin voor wat ik al genoemd heb. Snap je nu waarom ik zo blij word van de herfst?

Het leven is ook van buiten weer naar binnen verplaatst. Waar je de afgelopen maanden amper op je bank binnen hebt gezeten en je tuinstel hebt versleten, zit je nu 's avonds weer knus binnen met de kaarsjes aan. Ik heb het daarom binnen weer gezellig gemaakt met allemaal bloemen.

Dit jaar zijn dit voor mij hele speciale maanden. Zoals de vaste volgers van mijn photo diary wel weten ben ik zwanger van onze eerste! Mijn buik is dus flink gegroeid deze zomer en inmiddels ben ik met verlof gegaan en 37 weken zwanger. Het aftellen kan beginnen! Even een kiekje van mijn buik in groei:

 

De dagen kom ik momenteel door met heel rustig aandoen, want het wordt allemaal iets zwaarder. FairBeads zal echter gewoon doorgaan: bestellingen worden toegestuurd, FairBeads website wordt bijgehouden en ook de Facebook pagina van FairBeads wordt regelmatig geupdate. 

FairBeads nieuws 

Ook bij FairBeads zijn er weer allemaal nieuwe dingen gebeurd de afgelopen maanden. Zo is er voor het eerst dit jaar een magazijn leegverkoop. In de webshop zie je dit aan de hoge kortingen die worden gegeven: in veel gevallen zelfs tot 70%! Hier enkele sieraden die we momenteel in de uitverkoop hebben:

Collages     

Op de FairBeads Facebook pagina zijn de afgelopen maand weer allerlei collegas verschenen ter inspiratie. Wat dacht je bijvoorbeeld van de echte herfstlook met deze FairBeads tas (nu met korting!). Je vindt de tas hier (laatste exemplaar!).

Ook lieten we zien dat de herfst niet alleen maar donkere kleuren betekent! Koraal kleuren doen het bijvoorbeeld altijd goed, juist tijdens de iets donkere dagen:
(klik hier voor de producten in de webshop: tasje, armband

Persoonlijk ben ik ook dol op zwart: makkelijk te combineren en je kunt het zo netjes of juist stoer maken als je zelf wilt! Onderstaande sieraden en tas zijn erg gaaf te combineren met je zwarte outfit!
(je vindt deze producten hier: bovenste armband, tas, onderste armband). 

Ook maakte ik een collage van één van mijn outfits afgemaakt met FairBeads ketting en tas:

Inspiratie

Ook de afgelopen tijd heb ik weer veel FairBeads sieraden gedragen. Hier wat inspiratie:

Deze dubbele armband is denk ik toch wel één van mijn meest gedragen (en meest verkochte) FairBeads sieraden. Overal mee te combineren en zowel netjes te dragen als stoer. Ik ben echt dol op deze armband.

De volgende foto is helaas niet heel scherp. Ik draag hier een ketting van de WE en combineer die met een FairBeads armband in kopertinten.

Een armband die momenteel in de uitverkoop is, droeg ik ook de afgelopen week. Ik vind de blauwe kleuren zo mooi! (je vindt de armband (nu maar 4,49!) hier).

FairBeads op websites en meer...  

De afgelopen tijd zijn we ook weer benaderd door veel leuke partijen die graag FairBeads wilden opnemen op hun website. Bijvoorbeeld de mooie webshop Globalgoodies.nl. Een prachtige webshop met allerlei fairtrade tassenmerken en sinds kort staat FairBeads hier ook tussen. We zijn super trots!!!

Ook heb ik afgelopen week de gezichten achter de Kenia sieraden aangevuld op de site. Je kunt nu nog meer maaksters zien en hun verhaal lezen. Klik op onderstaande afbeelding om naar de juiste pagina op de website te gaan:

Coming up.....

En nu is het voor mij even tijd om rustig aan te doen. Maar blijf vooral FairBeads volgen, want de collectie staat zeker niet stil! Even een kleine update van enkele nieuwe sieraden die eraan komen. We hebben besloten om juist er wat kleur in te houden dit najaar en winter, want zeg nou zelf: de winter is al donker genoeg!

We hopen deze zo snel mogelijk in de webshop op te nemen. Ook worden andere sieraden aangevuld en het ontwerpen blijft doorgaan. FairBeads staat dus alles behalve stil de komende tijd! Blijf ons ook vooral volgen op onze Facebook pagina, want hier verschijnt wekelijks nieuws!

En nu...... 

En nu ga ik even uitrusten, tijd voor mezelf hebben nu het nog kan en me voorbereiden op de komst van ons wondertje! Tot snel!

 

Liefs,

Malou

© 2010 - 2016 FairBeads