Community

Leuke blogpost?
Heb je er een mening over?
Of vragen?

Laat het weten en reageer!

Blog #13 2014

7 dec 2014
2d9c35dbca45b52cb879b3d6a46683aa.jpg

"All I want for Christmas is youuuuu", "Driving home for Christmas...tralalala." Je hoeft de radio maar aan te zetten en ze zijn er weer: de kerstnummers. Heerlijk! Ik zing ze luidkeels mee (en ben ze vervolgens vlak voor kerst ook weer zat!).


Ook in de supermarkten blijft de kerst niet onopgemerkt. De schappen liggen vol met snoedgoed. De chocolade letters en pepernoten zijn weer vervangen door de kerstkransjes. Ik geef toe: het is niet de makkelijkste tijd van het jaar om gezond te blijven eten! Want oeiiii wat ben ik toch dol op speculaas (in elke denkbare vorm) en wat dacht je van warme chocolademelk? Openhaardje aan, boekje erbij, warme chocolademelk en speculaas. Mmmmmm! Kom maar op met al die gezellige knusheid!


Bijzonder jaar

Als je mijn blogs vaker leest weet je dat ik mijn laatste blog hoogzwanger schreef. Op het laatst zat ik er thuis zo bij:

Ik stond echt op knappen! En op 22 oktober was ze daar eindelijk: onze dochter Sinne! Wat zijn we enorm gelukkig en trots op onze kleine dame. Hier een kiekje van haar in diepe slaap:

FairBeads voor kids

Als mama van een dochter én eigenaar van FairBeads heb ik de laatste tijd ook nagedacht over enkele vernieuwingen binnen FairBeads. Hoe zouden moeders het vinden als FairBeads ook een sieradenlijn heeft voor hun kleine meisje(s)? We plaatsten een oproep op onze Facebook pagina om te kijken wat onze FairBeads fans ervan zouden vinden. De reacties waren super leuk. Enkele jonge moeders kwamen zelfs met leuke suggesties voor ontwerpen. Erg leuk dit enthousiasme! Het idee zet ik nog heel even in de koelkast gezien mijn verlof en nog andere dingen die eraan zitten te komen voor FairBeads (waaronder een kerstmarkt waar we staan), maar ik wil er zeker iets mee gaan doen! In ieder geval enorm bedankt voor alle leuke reacties. Wordt vervolgd!

FairBeads dragen

De afgelopen maand heb ik, vanwege mijn kraamperiode, niet altijd FairBeads sieraden gedragen (sieraden zijn toch iets minder leuk om te dragen als je je huis niet uitkomt en in huispak rondloopt). Maar daar kwam snel weer verandering in. Heerlijk om nu geen dikke buik meer te hebben. Mijn oude kleding pas ik weer en het is dan ook extra leuk om weet shoppen en mijn kleding op te leuken met FairBeads sieraden!

Hieronder draag ik de nieuwste ketting van FairBeads. Het is echt een kunststukje opzich wat de vrouwen in Kenia weer gemaakt hebben. Ik ben er dan ook waanzinnig trots op dat we deze ketting in de collectie hebben. Dit model ketting komt in 2015 ook nog in andere kleuren!

Ik geloof dat ik deze maand helemaal into aqua was. Ook van de nieuwste FairBeads oorbellen heb ik een setje voor mezelf gereserveerd. Ik ben echt dol op dit ontwerp:

En wat dacht je van deze zilverkleurige FairBeads armband (die ik véél draag!), gecombineerd met een mooie grijze nagellak: 

Inspiratie

Ook de afgelopen maand hebben we online weer veel fashion voorbij zien komen. En door die outfits krijgen wij veel inspiratie. Zo kun je onze Kente tas heel mooi combineren met een zwarte outfit met enkele cognac kleurige accenten: 

De kleur bruin past helemaal bij het koudere weer. Onze Cek tas past helemaal in het plaatje (en is ook nog eens lekker afgeprijsd!):

Warme kleuren. We gaan er helemaal voor. Onze tassen passen perfect bij de herfst en winter (maar stiekem eigenlijk bij alle seizoenen...):

En wat dacht je van deze combi (vergeet de grote sjaal en zonnebril niet!). Super leuk met onze (afgeprijsde!) Shada tas:

Of voeg een stukje Afrika toe aan je outfit met onze Keniaanse FairBeads ring (één van onze toppers!):

En wat dacht je van deze keramieken Kenia oorbellen die inmiddels in de uitverkoop zijn (van elk paar hebben we nog 1! Alleen de blauwe zijn inmiddeld uitverkocht):

Of combineer je basic outfit met één kleur zoals in het voorbeeld hieronder gedaan is met groen. Ik ben fan! Je ziet hier een armband van glas uit Gambia. Deze hebben we in verschillende kleuren.

Nieuw in de webshop: aqua!

Omdat de winter al donker genoeg is, hebben we weer wat kleur toegevoegd aan onze webshop! En die kleur is...aqua! Hieronder enkele nieuwe sieraden die je vanaf nu kunt bestellen in de webshop (klik op de foto om naar het sieraad in de webshop te gaan):

Kerstkado?

Doen jullie aan pakjes onder de kerstboom? Of vind je het gewoon leuk om aan het eind van het jaar je beste vriendin, moeder of zus te verrassen? Weet je niet goed wat je moet geven, maar moet het wel origineel zijn? De kadobonnen van FairBeads zijn dan een leuk kado! We krijgen super leuke reacties op deze bonnen. Ze zijn dan ook al veel kado gegeven :)

Party outfit!

Heb jij er al over nagedacht wat je aan gaat doen met de kerstdagen? Ga je voor chique, ben je meer van stoer of gaat zeker weten dat glitterjurkje aan met die hoge pumps? Lijkt het je leuk om je outfit te combineren met een FairBeads sieraad? Wij gaan voor the little black dress! Hoe je die combineert met een FairBeads sieraad? Hieronder wat inspiratie (klik op de foto om naar het sieraad in de webshop te gaan): 

Maar ook deze stoere outfit vind ik heel gaaf! Te combineren met onze stoere Shada tas in het zwart:

Make it a december to remember!

Voor nu wens ik je een super december! De komende dagen lekker een kerstboom halen en versieren, gezelligheid met familie, bij de kachel zitten en....warme chocolademelk drinken (met slagroom)! En vergeet natuurlijk je kerstoutfit(s) niet tijdig uit te zoeken. Wie weet met een Fairbeads sieraad! Vergeet niet: vroeg bestellen is tijdig in huis (levertijd is 5 dagen, maar is meestal sneller)! Ga jij verder nog leuke dingen doen deze winter? Hier nog even een leuke winter bucket list die ik tegenkwam. Leuk voor wat inspiratie :)

Ook in 2015 zal er weer regelmatig een photo diary blog van mij verschijnen. Hele fijne dagen!! 

Liefs,

Malou

© 2010 - 2016 FairBeads