Producten

Nieuwsbrief

  
partnerlogoskleur.png

Producten

Wat een snoepie is dit model ketting met drie strengen! Verkrijgbaar in verschillende lieve kleurtjes met mooie goudkleurige tussenkraaltjes. Leuke ketting voor zowel zomer en najaar als herfst en winter. En nog makkelijk te combineren met je outfits ook! Er zijn ook matching armbandjes.

Deze ketting is met veel zorg gemaakt in Oeganda. Elke kraal is met de hand gerold van papier en daarna gelakt. Er zit dus heel wat werk in één ketting. Benieuwd hoe deze kralen gemaakt worden? Bekijk dan hier het filmpje.

Ketting UGANDA1165
 

Ketting UGANDA1165

Wat een snoepie is dit model ketting met drie strengen! Verkrijgbaar in verschillende lieve kleurtjes met mooie goudkleurige tussenkraaltjes. Leuke ketting voor zowel zomer en najaar als herfst en winter. En nog makkelijk te combineren met je outfits ook! Er zijn ook matching  armbandjes .
Deze armband is met veel zorg gemaakt in Oeganda. Elke kraal is met de hand gerold van papier en daarna gelakt. Er zit dus heel wat werk in één armband. Benieuwd hoe deze kralen gemaakt worden? Bekijk dan 
Adviesprijs 16,50
Prijs 16,50
Levertijd: 5 dag(en)

Beadiebags:

© 2010 - 2016 FairBeads