Coming up!

3 jul 2019

coming_soon

De zomervakantie staat voor de deur. Maar vakantie betekent niet dat we tijdens deze periode stilzitten bij FairBeads. Wij werken juist door aan onze collectie! In Kenia zijn de sieraden- en tassenmakers druk bezig met enkele bestellingen voor FairBeads. Naar verwachten komen de sieraden in augustus bij ons binnen. Even een kort overzicht van wat eraan zit te komen: 

Nieuwe messing sieraden
Onze messing sieraden zijn een succes en daarom hebben we besloten om de collectie aan te vullen met nog een nieuw ontwerp: een ketting en ring met een prachtige schelp. De ontwerpster  heeft hiervoor gebruikgemaakt van een schelp die ze gevonden heeft. De sieradenmakers hebben van deze schelp een mal gemaakt en hier gieten ze de gloeiend hete messing in om en zo een mooi sieraad van te maken! 

Nieuwe sieraden met kralen
Ook krijgen we in augustus enkele mooie nieuwe kettingen gemaakt van de bekende Keniaanse kralen (die de masai ook dragen). De makers maken voor ons weer enkele hele fijne kettingen in de kleuren waar wij om gevraagd hebben. Jouw outfits zullen nooit meer saai zijn!

Leren tassen
Omdat onze nieuwe tassencollectie weer een succes blijkt te zijn, hebben we besloten om er nog enkele bij te bestellen voordat ze op zijn. De kleine toto tasjes vliegen altijd uit onze webshop dus die worden sowieso aangevuld. Maar ook het nieuwe model tas, de Sling Bag, gaan we weer aanvullen en deze keer in twee verschillende maten. 

Photoshoot 2019
En als we dan zoveel nieuwe sieraden en tassen weer hebben, is het tijd voor iets wat we SUPER tof vinden: een nieuwe photoshoot!! Binnenkort volgt hier meer informatie over: wie zijn de mensen achter de shoot en wie zijn de modellen? Wij kunnen niet wachten!

Win-acties & interview
Last but not least zijn we weer een paar hele leuke samenwerkingen aangegaan met toffe websites. Deze websites zullen rond de zomer leuke winacties organiseren waarbij je mooie sieraden van ons kunt winnen uit de nieuwe collectie. Ook verschijnt er over niet al te lange tijd op Myeverlane.com (hét online magazine voor vrouwelijke ondernemers) een interview met FairBeads oprichtster Malou. We zijn benieuwd! 

We wensen je een hele fijne zomer! 

Feestdagen dus leuke acties

De feestdagen komen eraan. En dat betekent dat er leuke acties zijn bij FairBeads! 

Gratis handybag bij aanschaf van een tas
Vanaf nu krijg je daarom bij aankoop van een leren FairBeads tas een gratis handybag. Deze handybag is een stoffen etui die speciaal voor ons gemaakt is in Tanzania. Zelfs de stempels op het etui zijn met de hand uitgesneden. De etui is super handig om in je grote tas te doen om je kleine spullen in te bewaren. Ook kan je er je make-up spulletjes in stoppen of pennen. Super handig, super leuk én met een mooi verhaal erachter. 

Bestel en binnen 3 dagen krijg je een mooi pakket thuisgestuurd met daarin de tas én een handybag.

Insta_gratis_etui

15% korting op alles
Verder geven we in de gehele feestmaand (dus ook de dagen rond oud&nieuw) 15% korting op ALLES in onze webshop. Gebruik hiervoor bij het afrekenen de code: feesttijd

Snuffel lekker rond in onze webshop voor de mooiste handgemaakte leren tassen en sieraden. 

Facebook_feesttijd

© 2010 - 2016 FairBeads