Coming up!

3 jul 2019

coming_soon

De zomervakantie staat voor de deur. Maar vakantie betekent niet dat we tijdens deze periode stilzitten bij FairBeads. Wij werken juist door aan onze collectie! In Kenia zijn de sieraden- en tassenmakers druk bezig met enkele bestellingen voor FairBeads. Naar verwachten komen de sieraden in augustus bij ons binnen. Even een kort overzicht van wat eraan zit te komen: 

Nieuwe messing sieraden
Onze messing sieraden zijn een succes en daarom hebben we besloten om de collectie aan te vullen met nog een nieuw ontwerp: een ketting en ring met een prachtige schelp. De ontwerpster  heeft hiervoor gebruikgemaakt van een schelp die ze gevonden heeft. De sieradenmakers hebben van deze schelp een mal gemaakt en hier gieten ze de gloeiend hete messing in om en zo een mooi sieraad van te maken! 

Nieuwe sieraden met kralen
Ook krijgen we in augustus enkele mooie nieuwe kettingen gemaakt van de bekende Keniaanse kralen (die de masai ook dragen). De makers maken voor ons weer enkele hele fijne kettingen in de kleuren waar wij om gevraagd hebben. Jouw outfits zullen nooit meer saai zijn!

Leren tassen
Omdat onze nieuwe tassencollectie weer een succes blijkt te zijn, hebben we besloten om er nog enkele bij te bestellen voordat ze op zijn. De kleine toto tasjes vliegen altijd uit onze webshop dus die worden sowieso aangevuld. Maar ook het nieuwe model tas, de Sling Bag, gaan we weer aanvullen en deze keer in twee verschillende maten. 

Photoshoot 2019
En als we dan zoveel nieuwe sieraden en tassen weer hebben, is het tijd voor iets wat we SUPER tof vinden: een nieuwe photoshoot!! Binnenkort volgt hier meer informatie over: wie zijn de mensen achter de shoot en wie zijn de modellen? Wij kunnen niet wachten!

Win-acties & interview
Last but not least zijn we weer een paar hele leuke samenwerkingen aangegaan met toffe websites. Deze websites zullen rond de zomer leuke winacties organiseren waarbij je mooie sieraden van ons kunt winnen uit de nieuwe collectie. Ook verschijnt er over niet al te lange tijd op Myeverlane.com (hét online magazine voor vrouwelijke ondernemers) een interview met FairBeads oprichtster Malou. We zijn benieuwd! 

We wensen je een hele fijne zomer! 

Levertijden en cadeauservice

Levertijden
Bij elke webshop die je momenteel bezoekt staat een opmerking over de levertijden. Dit is vanwege de coronacrisis. Sommige webshops leveren daarom later dan normaal. In veel gevallen komt dit, omdat zij afhankelijk zijn van leveranciers. Wij hebben niet dat probleem, omdat wij alle sieraden en tassen in onze webshop, gewoon op voorraad hebben. In deze vreemde tijden is de webshop dus gewoon open en zijn de levertijden hetzelfde gebleven! 

Let op: in veel gevallen staat dat de leveringstermijn 3 dagen is, soms zelfs meer. Die gegevens zijn we aan het aanpassen, want dat is niet meer zo. Inmiddels is vandaag besteld voor 20.00 uur, morgen op de post en dus overmorgen in huis! De levertijd is dus 2 dagen (werkdagen). Daarin zijn wij wel afhankelijk van de post, maar die levert in Nederland gelukkig bijna altijd direct! De levering aan België kan iets langer duren.

Cadeauservice
Regelmatig krijgen wij de vraag of we ook cadeautjes versturen. Dat doen we zeker. Je kunt bij het bestellen een ander leveringsadres (dan factuuradres) invullen. Daar kun je het adres invullen van de persoon die jij een sieraad, tas of kadobon toe wilt sturen. Wil je er een leuk kaartje bij? Stuur ons dan even een berichtje via het contactformulier en laat ons weten wat we op het kaartje kunnen zetten die we in het pakketje doen. Ook pakken we de bestelling dan even leuk in! 

cadeautje

© 2010 - 2016 FairBeads