Winactie: krijg 10% korting via Duurzaamheidskompas

15 okt 2019

Op de site van het duurzaamheidskompas vind je heel veel informatie (nieuws, blogs, recepten, reviews) over alles wat maar met duurzaamheid te maken heeft. Ook FairBeads wordt op deze website genoemd, want één van onze oorbellen werden uitgezocht om een review over  te schrijven. En het duurzaamheidskompas voegde daar ook nog een mooie kortingsactie. Via hun webite kun je nu 10% korting krijgen op ALLES uit onze webshop. Dus klik snel op onderstaande afbeeldingen van hun website! 

De review van de oorbellen vind je hier: 

Schermafbeelding 2019-10-15 om 13.12.23

Klik hier voor de kortingsactie:

Schermafbeelding 2019-10-15 om 13.29.46

Feestdagen dus leuke acties

De feestdagen komen eraan. En dat betekent dat er leuke acties zijn bij FairBeads! 

Gratis handybag bij aanschaf van een tas
Vanaf nu krijg je daarom bij aankoop van een leren FairBeads tas een gratis handybag. Deze handybag is een stoffen etui die speciaal voor ons gemaakt is in Tanzania. Zelfs de stempels op het etui zijn met de hand uitgesneden. De etui is super handig om in je grote tas te doen om je kleine spullen in te bewaren. Ook kan je er je make-up spulletjes in stoppen of pennen. Super handig, super leuk én met een mooi verhaal erachter. 

Bestel en binnen 3 dagen krijg je een mooi pakket thuisgestuurd met daarin de tas én een handybag.

Insta_gratis_etui

15% korting op alles
Verder geven we in de gehele feestmaand (dus ook de dagen rond oud&nieuw) 15% korting op ALLES in onze webshop. Gebruik hiervoor bij het afrekenen de code: feesttijd

Snuffel lekker rond in onze webshop voor de mooiste handgemaakte leren tassen en sieraden. 

Facebook_feesttijd

© 2010 - 2016 FairBeads