Winactie: krijg 10% korting via Duurzaamheidskompas

15 okt 2019

Op de site van het duurzaamheidskompas vind je heel veel informatie (nieuws, blogs, recepten, reviews) over alles wat maar met duurzaamheid te maken heeft. Ook FairBeads wordt op deze website genoemd, want één van onze oorbellen werden uitgezocht om een review over  te schrijven. En het duurzaamheidskompas voegde daar ook nog een mooie kortingsactie. Via hun webite kun je nu 10% korting krijgen op ALLES uit onze webshop. Dus klik snel op onderstaande afbeeldingen van hun website! 

De review van de oorbellen vind je hier: 

Schermafbeelding 2019-10-15 om 13.12.23

Klik hier voor de kortingsactie:

Schermafbeelding 2019-10-15 om 13.29.46

Levertijden en cadeauservice

Levertijden
Bij elke webshop die je momenteel bezoekt staat een opmerking over de levertijden. Dit is vanwege de coronacrisis. Sommige webshops leveren daarom later dan normaal. In veel gevallen komt dit, omdat zij afhankelijk zijn van leveranciers. Wij hebben niet dat probleem, omdat wij alle sieraden en tassen in onze webshop, gewoon op voorraad hebben. In deze vreemde tijden is de webshop dus gewoon open en zijn de levertijden hetzelfde gebleven! 

Let op: in veel gevallen staat dat de leveringstermijn 3 dagen is, soms zelfs meer. Die gegevens zijn we aan het aanpassen, want dat is niet meer zo. Inmiddels is vandaag besteld voor 20.00 uur, morgen op de post en dus overmorgen in huis! De levertijd is dus 2 dagen (werkdagen). Daarin zijn wij wel afhankelijk van de post, maar die levert in Nederland gelukkig bijna altijd direct! De levering aan België kan iets langer duren.

Cadeauservice
Regelmatig krijgen wij de vraag of we ook cadeautjes versturen. Dat doen we zeker. Je kunt bij het bestellen een ander leveringsadres (dan factuuradres) invullen. Daar kun je het adres invullen van de persoon die jij een sieraad, tas of kadobon toe wilt sturen. Wil je er een leuk kaartje bij? Stuur ons dan even een berichtje via het contactformulier en laat ons weten wat we op het kaartje kunnen zetten die we in het pakketje doen. Ook pakken we de bestelling dan even leuk in! 

cadeautje

© 2010 - 2016 FairBeads