Tot 50% korting op leren tassen

27 aug 2018

sale-truien-vesten

Het wordt weer kouder en je krijgt zin in nieuwe outfits. Wij zijn druk bezig met een nieuwe collectie leren tassen, handgemaakt in Nairobi (Kenia). Maar om die straks op onze website te kunnen zetten hebben wij ruimte nodig. Daarom verkopen wij de laatste leren tassen van het vorige seizoen met 40 tot 50% korting!

Wees er snel bij want op=op en van veel modellen tassen hebben wij echt nog maar 1 of 2 op voorraad. Je unieke nieuwe tas shop je hier!

IMG-20170328-WA0004

FB18556

 

Feestdagen dus leuke acties

De feestdagen komen eraan. En dat betekent dat er leuke acties zijn bij FairBeads! 

Gratis handybag bij aanschaf van een tas
Vanaf nu krijg je daarom bij aankoop van een leren FairBeads tas een gratis handybag. Deze handybag is een stoffen etui die speciaal voor ons gemaakt is in Tanzania. Zelfs de stempels op het etui zijn met de hand uitgesneden. De etui is super handig om in je grote tas te doen om je kleine spullen in te bewaren. Ook kan je er je make-up spulletjes in stoppen of pennen. Super handig, super leuk én met een mooi verhaal erachter. 

Bestel en binnen 3 dagen krijg je een mooi pakket thuisgestuurd met daarin de tas én een handybag.

Insta_gratis_etui

15% korting op alles
Verder geven we in de gehele feestmaand (dus ook de dagen rond oud&nieuw) 15% korting op ALLES in onze webshop. Gebruik hiervoor bij het afrekenen de code: feesttijd

Snuffel lekker rond in onze webshop voor de mooiste handgemaakte leren tassen en sieraden. 

Facebook_feesttijd

© 2010 - 2016 FairBeads