Nieuwe makers én oorbellen!

19 feb 2019

Samenwerking met Amref
Sinds heel kort werken wij samen met een nieuwe groep vrouwen in Nairobi, Kenia. Zij gaan voortaan voor ons de nieuwe sieraden grotendeels maken. Het gaat om een zogenaamde 'zelfhulpgroep' van vrouwen die door de ontwikkelingsorganisatie Amref is opgericht. De groep bestaat uit vrouwen van 25 tot 60 jaar, voornamelijk alleenstaande moeders. Amref begeleid de vrouwen en leert hen bijvoorbeeld te werken in groepsverband, hoe ze financieel onafhankelijk kunnen worden en dus bijvoorbeeld het onderwijs van hun kinderen zelf kunnen betalen. De vrouwen komen door de begeleiding van Amref zelfs in aanmerking voor kleine leningen voor de huur van een pand waar de groep kan werken en het ondernemen van activiteiten.  

Nieuwe collectie oorbellen
Inmiddels hebben de vrouwen voor het eerst oorbellen voor FairBeads gemaakt en twee soorten kettingen. De sieraden zijn prachtig en hebben een hoge kwaliteit. Wij waren meteen onder de indruk. Hieronder vind je wat afbeeldingen van de nieuwe collectie oorbellen:

earrings2favoriteswelkeisvoorjou
Op onze social media geven we vaak inspiratie voor je outfit met onze sieraden en tassen. 
Wat dacht je bijvoorbeeld van deze outfit met onze nieuwe oorbellen? Ga snel naar onze webshop voor de nieuwste collectie (of klik op de foto hieronder)! 

 

verkoop

Feestdagen dus leuke acties

De feestdagen komen eraan. En dat betekent dat er leuke acties zijn bij FairBeads! 

Gratis handybag bij aanschaf van een tas
Vanaf nu krijg je daarom bij aankoop van een leren FairBeads tas een gratis handybag. Deze handybag is een stoffen etui die speciaal voor ons gemaakt is in Tanzania. Zelfs de stempels op het etui zijn met de hand uitgesneden. De etui is super handig om in je grote tas te doen om je kleine spullen in te bewaren. Ook kan je er je make-up spulletjes in stoppen of pennen. Super handig, super leuk én met een mooi verhaal erachter. 

Bestel en binnen 3 dagen krijg je een mooi pakket thuisgestuurd met daarin de tas én een handybag.

Insta_gratis_etui

15% korting op alles
Verder geven we in de gehele feestmaand (dus ook de dagen rond oud&nieuw) 15% korting op ALLES in onze webshop. Gebruik hiervoor bij het afrekenen de code: feesttijd

Snuffel lekker rond in onze webshop voor de mooiste handgemaakte leren tassen en sieraden. 

Facebook_feesttijd

© 2010 - 2016 FairBeads