Nieuwe makers én oorbellen!

19 feb 2019

Samenwerking met Amref
Sinds heel kort werken wij samen met een nieuwe groep vrouwen in Nairobi, Kenia. Zij gaan voortaan voor ons de nieuwe sieraden grotendeels maken. Het gaat om een zogenaamde 'zelfhulpgroep' van vrouwen die door de ontwikkelingsorganisatie Amref is opgericht. De groep bestaat uit vrouwen van 25 tot 60 jaar, voornamelijk alleenstaande moeders. Amref begeleid de vrouwen en leert hen bijvoorbeeld te werken in groepsverband, hoe ze financieel onafhankelijk kunnen worden en dus bijvoorbeeld het onderwijs van hun kinderen zelf kunnen betalen. De vrouwen komen door de begeleiding van Amref zelfs in aanmerking voor kleine leningen voor de huur van een pand waar de groep kan werken en het ondernemen van activiteiten.  

Nieuwe collectie oorbellen
Inmiddels hebben de vrouwen voor het eerst oorbellen voor FairBeads gemaakt en twee soorten kettingen. De sieraden zijn prachtig en hebben een hoge kwaliteit. Wij waren meteen onder de indruk. Hieronder vind je wat afbeeldingen van de nieuwe collectie oorbellen:

earrings2favoriteswelkeisvoorjou
Op onze social media geven we vaak inspiratie voor je outfit met onze sieraden en tassen. 
Wat dacht je bijvoorbeeld van deze outfit met onze nieuwe oorbellen? Ga snel naar onze webshop voor de nieuwste collectie (of klik op de foto hieronder)! 

 

verkoop

Levertijden en cadeauservice

Levertijden
Bij elke webshop die je momenteel bezoekt staat een opmerking over de levertijden. Dit is vanwege de coronacrisis. Sommige webshops leveren daarom later dan normaal. In veel gevallen komt dit, omdat zij afhankelijk zijn van leveranciers. Wij hebben niet dat probleem, omdat wij alle sieraden en tassen in onze webshop, gewoon op voorraad hebben. In deze vreemde tijden is de webshop dus gewoon open en zijn de levertijden hetzelfde gebleven! 

Let op: in veel gevallen staat dat de leveringstermijn 3 dagen is, soms zelfs meer. Die gegevens zijn we aan het aanpassen, want dat is niet meer zo. Inmiddels is vandaag besteld voor 20.00 uur, morgen op de post en dus overmorgen in huis! De levertijd is dus 2 dagen (werkdagen). Daarin zijn wij wel afhankelijk van de post, maar die levert in Nederland gelukkig bijna altijd direct! De levering aan België kan iets langer duren.

Cadeauservice
Regelmatig krijgen wij de vraag of we ook cadeautjes versturen. Dat doen we zeker. Je kunt bij het bestellen een ander leveringsadres (dan factuuradres) invullen. Daar kun je het adres invullen van de persoon die jij een sieraad, tas of kadobon toe wilt sturen. Wil je er een leuk kaartje bij? Stuur ons dan even een berichtje via het contactformulier en laat ons weten wat we op het kaartje kunnen zetten die we in het pakketje doen. Ook pakken we de bestelling dan even leuk in! 

cadeautje

© 2010 - 2016 FairBeads