Community

Leuke blogpost?
Heb je er een mening over?
Of vragen?

Laat het weten en reageer!

Blog #7 2014

28 feb 2014
WomanonComputer1-660x574.jpg

's Ochtends op de fiets bijt ik me door mijn koude handen heen. Handschoenen? Echt niet! Ook mijn enorm dikke winterjas wil ik niet meer aan. We gaan de goede kant op dus ik ben klaar met de kou en klaar met donkere kleuren.

Ook mijn garderobe was toe aan een opkikkertje voor het zachtere weer. Ok, de dikke truien liggen er nog wel gewoon (je weet het nooit...), maar ik ben eind deze week even wezen shoppen. Daarbij had ik mezelf één strenge regel opgelegd: geen donkere kleuren, maar pastel of vrolijk en fel! En dat is gelukt :) Heerlijk wat lichte kleuren in de garderobe. Vrolijk combineer ik er weer op los met alle FairBeads sieraden, sjaals en tassen. En als straks de nieuwe sieraden uit Kenia binnen zijn....ik kan niet wachten!!

In deze blog laat ik je weer een sneakpreview zien van enkele van de nieuwe sieraden die eraan komen. Ik hoop dat ik je volgende week ook alvast iets kan laten zien van de nieuwe tassen waar nu hard aan gewerkt wordt in Kenia! 

Achter de schermen
Zoals ik al aangaf zijn ze in Kenia heel hard aan het werk met een nieuwe collectie. Ik weet natuurlijk wel wat eraan komt, maar ik kreeg voor jullie afgelopen week alvast wat foto's van wat eraan komt! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt! 

Ketting die straks verkrijgbaar is in in aqua-koper, zwart-blauw en paars-zwart. Hierbij een foto van het paarse en aqua model:

 

Helaas is de volgende foto niet zo heel scherp, maar ik vind deze armband zo gaaf dat ik de foto toch even met je deel! Deze mooie armband op leer met drukknoop als sluiting is perfect voor de Ibiza zomer look! Ik ben nu al dol op het printje:

En wat dacht je van deze ronde armbanden in mooie kleurtinten:

Nog één van mijn favorieten die ik zelf waarschijnlijk ook veel ga dragen, want hier word je toch vrolijk van?

Ben jij dol op lange kettingen om je outfit net dat stukje extra mee te geven? Dan heb ik goed nieuws, want er komen ook lange kettingen aan! Hier is alvast een voorbeeld van één. Deze zullen ook in meer kleuren verschijnen:

Ik hoop jullie snel meer te kunnen laten zien! 

Inspiratie
Vorige week had ik zoveel prachtige foto's voor mijn blog verzameld, dat ze er niet allemaal in pasten. Ik was zo geinspireerd door het thema Afrikaanse stijl qua sieraden en alle prachtige kleuren die het met zich meebrengt. Daarom hier nog enkele foto's die ik er de vorige keer niet bij kon plaatsen!

Prachtige combinatie van paars met zeegroen:

Zo'n prachtig kind en dan al die kleuren. Wauw!

Tsja...need I say more? 

Ook deze kleuren bij elkaar zijn weer zo mooi! Je zou haast nooit meer zwart dragen..

FairBeads combinaties
Begin van de week ben ik enkele dagen een beetje ziekjes geweest. Ik ben die dagen dus lekker even binnen gebleven in mijn comfortabele outfit en had even geen sieraden om. Daarom heb ik deze week niet zoveel inspiratie voor je als het gaat om hoe ik de sieraden van FairBeads draag. Maaaaaar er gaat geen week voorbij dat ik niet geniet van de FairBeads sieraden en tassen. Dus toch nog twee foto's voor je! De foto's zijn niet van geweldige kwaliteit, maar ik denk wel duidelijk genoeg voor dat stukje extra inspiratie :)

Deze nieuwe rode oorbellen uit Kenia combineer ik voor wat extra effect graag met fel rode lippenstift. Ideaal voor een feestje of om je outfit net dat stukje extra pit te geven! 

Afgelopen jaar kreeg ik van mijn vriend een limited edition Noosa armband. Deze draag ik vaak en combineer ik bijna altijd met een FairBeads sieraad. Hier zie je een voorbeeld daarvan (mét een nieuwe sjaal die ik afgelopen week kocht om mijn garderobe een lente opfrisser te geven :) ). Ik draag hier een zilverkleurige armband uit Kenia. Deze heb je in enkel en dubbel. Zo zie je dat FairBeads sieraden ook super leuk te combineren zijn met de sieraden die je al hebt.

Tot slot
Moet je dit weekend weer eens naar een verjaardag? Nét iets te laat, maar voor een volgende verjaardag heb ik nog een kadotip! Want wist jij dat FairBeads ook kadobonnen heeft? Weet jij soms echt niks te geven als kado, maar wil je wel iets origineels geven? Met een FairBeads waardebon geef je echt iets origineels. Je geeft de ander niet alleen een leuke kans om iets in onze webshop uit te zoeken, maar indirect geef je met het kopen van de bon, de FairBeads sieraden en tassenmakers in Afrika een kans. Want door jou aankopen hebben zij inkomen. Dat is toch dubbel zo leuk? De bonnen zijn verkrijgbaar in 5, 10, 15 20 en 25 euro en we krijgen echt hele leuke reacties van personen die deze bonnen tot nu toe hebben gekregen! De FairBeads waardebon ziet er zo uit:

Voorkant:

Binnenkant:

En op de achterzijde kun je zelf nog iets schrijven voor de ontvanger van de bon:

Voor nu wens ik je een heel fijn weekend. Heb jij ook al zin om je kast op te frissen? Welkom pastel en kleur!

Fijn weekend. Geniet ervan!! 

Liefs,

Malou

© 2010 - 2016 FairBeads