Community

Leuke blogpost?
Heb je er een mening over?
Of vragen?

Laat het weten en reageer!

Blog #9 2014

3 mei 2014
IMG_7766.jpg

Ow ow ow wat zijn er weer veel mooie sieraden binnengekomen én tassen! Even een paar van mijn favorieten op een rijtje zodat jullie weer op de hoogte zijn van nieuwe FairBead spullen. Geniet ervan :)

Hoera voor de lange kettingen! 
Ik had al een poos de wens om lange FairBeads kettingen te hebben gemaakt van kleine kraaltjes (Kenia). En ze zijn gelukt en hoe! De lange kettingen heb ik nu nog in drie kleurtjes, maar ze komen er zeker later dit jaar ook nog in allerlei andere kleuren. De blauwe en groene versie zijn zeker mijn favoriet!

Hier zie je de blauwe die gedragen wordt door de trotse nieuwe eigenares:

Zelf hou ik ook erg van groen. Op deze foto zie je mij met de groene versie:

Ben je benieuwd welke kleuren we nog meer krijgen? Houd onze Facebook pagina dan goed in de gaten, want daar verschijnt altijd het laatste nieuws!

Tassen aangevuld!
JAAAAA!! Ze zijn dan eindelijk binnen: de nieuwe tassencollectie van FairBeads. De tassen zijn allemaal met de hand gemaakt in Kenia. Het leer is restleer vanuit een schoenenfabriek. Leer wat anders weggegooid zou worden. Elke tas is met veel zorg gemaakt. Al deze FairBeads tassen worden gemaakt door een vast team in Nairobi. 

Het is altijd zo leuk om nieuwe spullen uit Afrika binnen te krijgen. Juist omdat het allemaal sieraden en tassen zijn die speciaal voor FairBeads zijn gemaakt. Zo komen de tassen dan binnen:

Ik ben echt super trots op deze nieuwe collectie. Het zijn stuk voor stuk tassen die ik zelf ook zou dragen en tassen waar je echt heel lang plezier van kunt hebben. Ze zijn stevig en worden alleen maar mooier naarmate je ze langer hebt (allemaal van echt leer!) Het leukste aan de FairBeads tassen is dat ze echt uniek zijn. Er worden maar een paar van gemaakt en de collectie die daarop volgt is nooit 100% hetzelfde. Het leer is anders of de kralen figuren op de tas zijn anders. Dat maakt de tassen dus heel exclusief.

Hier een klein voorbeeld van enkele tassen:

De tassen vind je vanaf nu in onze webshop.

Armbanden
Kenia is momenteel toch wel de topper bij FairBeads. Zowel de tassenmakers als de sieradenmakers doen het enorm goed. Ik ben zelf ook dol op de ronde armbanden die we nieuw in onze collectie hebben. Bijvoorbeeld deze zilverkleurige topper die je echt overal mee kunt combineren (ook te krijgen in kopertinten):

En juist voor de lente en de zomer hebben we enkele kleurrijke armbanden aan de collectie toegevoegd. Hierbij een paar daarvan (je vindt ze hier in de shop):

 

Kettingen
En heb je binnenkort een feestje of ben je gewoon dol op opvallende sieraden? Dan vind je vast onze aanvullende collectie ook mooi van de Kenia kettingen (in alle gevallen zijn er ook bijpassende armbanden bij). Ik even een kleine collage gemaakt van enkele kettingen:

 

Zoals je ziet weer genoeg leuke dingen! Ik merk aan de aankopen dat onze FairBeads klanten weer veel zin hebben in het mooie weer. De kleurrijke sieraden winnen weer een populariteit. Dus dames: trek dat vrolijke shirtje uit de kast en laat al dat zwart thuis (of versier het met een felgekleurd sieraad)!

Liefs,

Malou

© 2010 - 2016 FairBeads