Community

Leuke blogpost?
Heb je er een mening over?
Of vragen?

Laat het weten en reageer!

Blog #10 2014

29 mei 2014
8dc41812a99188770495ca34a5480b5c.jpg

Deze blog wil ik even beginnen met enkele collages die deze weken weer zijn verschenen op onze Facebook pagina. We krijgen er vaak leuke reacties op. FairBeads liefhebbers zeggen dat ze inspireren. En dat is nou juist waarom we ze maken :)

Hier een paar van de mooisten van de afgelopen weken. Ze staan allen in het teken van de lente/zomerse bohemian style die zo mooi bij FairBeads past.

 

De eerste vind ik zelf zo heerlijk bij de lente en zomer passen qua lieve pastelkleuren:

Maar het kan ook stoerder:

Of kleurrijk:

Een ode aan de Marie Claire
In deze blog MOET ik even een ode brengen aan één van mijn favoriete magazines: De Marie Claire. Het tijdschrift bevat een combinatie van mode en interessante achtergrondverhalen maar voornamelijk weet het magazine te inspireren. Inspiratie op het gebied van mode, maar ook absoluut op werkgebied. En juist dát maakt het dat ik het magazine steeds weer koop. En ja; ook dit keer heb ik de nieuwste uitgave alweer verslonden. Maar deze keer is daar een extra (jaarlijks terugkerende) reden voor...

Die extra reden is de jaarlijks terugkerende Marie Claire Starters Awars. Zelden raak ik elke keer weer zo enorm geinspireerd als door dit event; een wedstrijd voor ondernemende vrouwen om hun business plan op te sturen en een starterskapitaal (naast vele andere topprijzen) te winnen (en dan heb ik het nog niet over de enorme boost qua medie die je bedrijf krijgt).

Ik lees de voorwaarden keer op keer door. Staar voor me uit en denk na. Leg het magazine weer weg om het vervolgens weer te pakken. Nogmaals de voorwaarden doorlezen. Nog 1 keer naar de website om filmpjes te kijken van de uitreiking van vorig jaar. Om de deelneemsters hun verhalen te horen. En ja; ik denk echt dat het verhaal van FairBeads daar tussen past. Dit soort verhalen drijft me, om door te gaan met FairBeads, om FairBeads uit te bouwen en groter en bekender te maken....Het kan echt. Daar geloof ik in.

Dit jaar wordt 'm niet...
Elk jaar sta ik weer op het punt om mee te doen, maar dit jaar moet ik me er echt bij neerleggen. Misschien volgend jaar? Ik heb dit jaar namelijk een hele goede reden waarom ik echt niet mee kan doen aan deze droom. Ik wil dit toch maar even met jullie delen, want jullie zullen het anders vanzelf zien aan de selfies van mij met FairBeads sieraden en tassen. Zien dat ik er iets anders uitzie dan normaal. Ik ben namelijk inmiddels bijna 20 weken zwanger van ons eerste kindje (eind oktober uitgerekend). We zijn helemaal in de wolken!! Het lijkt allemaal dwars te staan op mijn plannen waarover ik het zojuist hierboven had, maar ik geloof er zeker in dat je dromen te combineren zijn met een kleintje.

En ok, hier is dan ook een buikfoto als bewijs:

Een nieuwe wereld
De afgelopen weken is er voor mij een nieuwe wereld open gegaan. Een wereld van babyspullen,zwangerschapsverhalen (vooral wat je straks níet meer kunt doen allemaal..waarom is iedereen zo negatief??.), zwangerschapscursussen en van...positiekleding! Zo dat is wel even wennen hoor. Waar ik woon (wat toch echt wel een stad is!) is amper een winkel te vinden waar je echt leuke spullen kunt shoppen. Dus internetshoppen en buikbanden zijn mijn toverwoorden. Op internet is er veel leuk spul te vinden en als je een beetje creatief bent kom je ook een heel eind met je bestaande jurkjes en met buikbanden. Hieronder even wat foto's van hippe aanstaande moeders.

En ja; de hakken heb ik nog steeds aan. Ik weet natuurlijk niet voor hoelang, maar we gaan richting de zomer en een lange maxi dress met leuke bohemian slippertjes staat ook super leuk met die dikke buik! Daarnaast zal ik me de komende weken bezig gaan houden met de babykamer. Ik moet zeggen: helemaaaal niet vervelend! Onderstaand een kiekje uit de babykamer tot nu toe (yep: we krijgen een meisje!).

FairBeads & de Sunday market
Even terug naar FairBeads. De afgelopen weken hebben we nieuwe tassen binnengekregen. Daarover schreef ik in de vorige blog. Wat hebben we leuke reacties op deze nieuwe ontwerpen gekregen! Echt heel erg leuk en we hebben veel kopers blij gemaakt met een mooie tas.

Wil je onze spullen eens in het echt zien, voelen en dragen? Op zondag 6 juli staat FairBeads voor het eerst met een standje op de Sunday Market bij de Westergasfabriek in Amsterdam! Noteren in je agenda dus! We zullen er staan met veel sieraden, sjaals en tassen. Wil je dus de spullen in het echt zien kom hier dan zeker een kijkje nemen! 

Lange kettingen
Ook is er super enthousiast gereageerd op onze nieuwe lange kettingen. Daarom is er besloten om deze ook in andere kleuren te laten maken. Dat doen we met behulp van onderstaande hulpstukken met kleuren die ik dan vanuit Kenia krijg. Samenstellen maar!

En uiteindelijk krijgen we dan dit soort prachtige exemplaren opgestuurd vanuit Kenia. Wat zijn het toch een toppers onze maaksters daar (want geloof me: dit soort kettingen is echt heel wat werk)! 

 

Oorbellen
Ook onze oorbellen worden binnenkort weer aangevuld. Ze vlogen de webshop uit. Het is altijd fijn om te zien als een product zo aanslaat. Onderstaande modellen worden binnenkort weer aangevuld. Van enkele hebben we nog een paar exemplaren. Wil je jezelf of iemand anders dus nu al de oorbellen kado doen? Klik dan even op de betreffende foto. Je ziet dan of we de oorbellen nog hebben.

Enkele favorieten
Naast de lange kettingen droeg ik zelf afgelopen week onder andere deze nieuwe zomerse ketting van FairBeads:

Ook deze armband uit Oeganda draag ik graag, omdat de kleur zo makkelijk te combineren is. Vooral erg leuk bij een mooie jeans:

Hier nog een kleine collage van meer FairBeads toppers:

Voor nu wens ik jullie een hele fijne week/weekend!

Malou


© 2010 - 2016 FairBeads