Producten

Nieuwsbrief

  
partnerlogoskleur.png

Producten

Shoppers zijn razend populaire tassen. En dat is niet gek: alles past erin! Flesje water, notebook, kladblok, pennen...Een grote tas heeft veel voordelen, maar moet er natuurlijk ook leuk uitzien! Deze tas is gemaakt van heel soepel leer en heerlijk ruim en het leer wordt alleen maar mooier en mooier als je de tas gebruikt.

De hanger van kraaltjes maakt de tas nog meer FairBeads (eventueel makkelijk zelf te verwijderen). Wij zijn al enorm fan van deze tas! En jij? Verkrijgbaar in taupe, zwart/donkergrijs en camel.

Afmetingen:

38 cm hoog (zonder handvat)
39 cm breed 

KenyabagShopper3
 

KenyabagShopper3

Shoppers zijn razend populaire tassen. En dat is niet gek: alles past erin! Flesje water, notebook, kladblok, pennen...Een grote tas heeft veel voordelen, maar moet er natuurlijk ook leuk uitzien! Daar hebben we bij FairBeads van te voren goed over nagedacht en geluisterd naar onze klanten. Veel van hen gaven aan een shopper leuk te vinden, maar te open (shoppers hebben vaak geen rits). Daarom hebben we nu een handgemaakte leren shopper uitgebracht mét rits! Deze tas is heerlijk ruim en het lee
Adviesprijs 119,95
Prijs 119,95
Levertijd:

Beadiebags:

© 2010 - 2016 FairBeads