Producten

Nieuwsbrief

  
partnerlogoskleur.png

Producten

Ketting UGANDA1123
 

Ketting UGANDA1123

Een ketting die makkelijk te combineren is. Papieren kralen in een mix van kleuren. Elk van deze ketting is uniek, omdat de kralen met de grootste zorg door de vrouwen zijn gemaakt en bij elkaar zijn geregen. Wel hebben alle kettingen felgekleurde kralen afgewisseld met lichte kleuren. Geeft een leuk speels effect.
Deze lengte ketting kan makkelijk nog een keer omgeslagen worden of bij sommige mensen zelfs 2 keer waardoor je een korte ketting met 3 strengen draagt. Een ketting waar je veel me
MSRP 15.-
Our price: 15.-
  • Kleuren : Multicolor
  • Type kraaltjes : Papieren kralen

Een ketting die makkelijk te combineren is. Kralen van papier in een mix van kleuren. Elke ketting is uniek, omdat de kralen met de grootste zorg door de vrouwen zijn gemaakt en bij elkaar zijn geregen. Wel hebben alle kettingen felgekleurde kralen afgewisseld met lichte kleuren. Dit geeft een leuk speels effect.

De ketting kan lang gedragen worden, maar ook nog een keer omgeslagen worden. Bij sommige mensen zelfs 2 keer. Het wordt dan een korte ketting met 3 strengen. Een ketting waar je dus veel mee kunt afwisselen!

Accessoires bij bovenstaand product

Beadiebags for protection

No results were found for the search term specified.
© 2010 - 2011 FairBeads