KenyabagKobe
 

KenyabagKobe

Deze tas is ontworpen op aanvraag van veel FairBeads liefhebbers. Allemaal dames die een tas wilden met daarin ruimte, maar ook weer niet té groot. Dit is het resultaat. Ga je op pad en wil je minstens een portemonnee, boek, flesje water enz. meesjouwen? Dat past allemaal in deze mooie leren FairBeads Kobe bag!

Deze geheel leren tas is van hoge kwaliteit: helemaal handgemaakt en stevig. De tas is van binnen gevoerd. De binnenkant bestaat uit 1 groot vak waarin aan de zijkant 1 vak zit met rits en twee losse open vakjes voor bijvoorbeeld je telefoon. De tas sluit met rits en daaroverheen de flap met figuur, handgemaakt door vrouwen van de Samburu stam. Onder de tas zitten 4 kleine nopjes om de tas ook aan de onderzijde mooi te houden. Hoe geleefder de tas eruit ziet, hoe mooier deze wordt. Zeker weten dat je deze tas heel veel zult gebruiken!

Afmetingen van de tas:

- 37 cm bij breed (breedste stuk van de tas)
- 50 1/2 cm hoog (met handvat)
- 25 cm hoog (zonder handvat)

Onze Kobe tassen gaan snel! Wil je reserveren voor de nieuwe levering dit voorjaar? Of heb je vragen over een reservering? Stuur dan een bericht via ons contactformulier.
MSRP 124.95
Our price: 124.95