Shopdiva.nl

FairBeads op Shopdiva.nl: http://www.shopdiva.nl/55/eco/shop/1515/FairBeads/

Over Shopdiva.nl
Online shoppen is niet langer alleen weggelegd voor durfals en pioniers. Het is een veilig en aangenaam alternatief geworden voor winkelend Nederland. Lekker vanuit je luie stoel even tussendoor of gezellig samen met een stel vriendinnen de hele avond doorshoppen. Met ruim 37.500 webshops alleen al in Nederland valt er genoeg te winkelen. Alleen waar moet je beginnen met zoeken? Google? Startpagina? Shopdiva wil jou die saaie zoektocht graag besparen. De echt leuke webwinkels heeft Shopdiva namelijk allang voor jou gevonden. En elke week worden daar weer nieuwe pareltjes aan toegevoegd.

Genoemd op sites

Steeds vaker vinden wij FairBeads terug op websites met leuke webshops. Het is echt super leuk om te zien dat deze websites ons aanraden aan hun bezoekers. Maar ook bloggers die over FairBeads bloggen (zie ook in de media). Rechts vind je een lijst van websites waar wij op genoemd worden. Bij elke website geven we ook een kleine beschrijving en de link naar de pagina waar wij op genoemd worden.

Zie jij ons op een website staan en staat deze website nog niet in onze lijst hiernaast? Laat het dan even weten via ons contactformulier.

Een paar screenprints van voorbeelden van sites waar we op staan:

 

 

© 2010 - 2016 FairBeads