Community

Leuke blogpost?
Heb je er een mening over?
Of vragen?

Laat het weten en reageer!

Daar issie dan: de eerste FairBeads blog!

16 jan 2014
564367_10151196014286131_910216646_n.jpg

Welkom op de allereerste FairBeads blog! Deze blog neemt je mee achter de schermen bij FairBeads. Want wat gebeurt er nu eigenlijk daar achter die schermen? Ben je benieuwd waar ik mijn inspiratie vandaan haal? En wil je als eerste getuige zijn van nieuwe ontwerpen die vanuit Afrika in Nederland aankomen? Dan is deze blog net iets voor jou; het maakt het nog leuker om FairBeads te volgen!

Wie ik ben?
Mijn naam is Malou en ik ben de bedenker en eigenaar van FairBeads. Mode is een passie van me en ik heb een zwak voor het continent Afrika. En door die combinatie is mijn bedrijf FairBeads ontstaan! Daarnaast heb zijn er nog veel meer dingen die me blij maken: fotografie, shoppen, sporten, schrijven...en dat is nog lang niet alles! Ik verveel me dus echt nooit!

FairBeads team
FairBeads bestaat niet alleen uit mij, maar wordt mede gerund door Nicolien (Communicatie & PR) en Sivan (Retailcontactpersoon). Met z'n drieën werken we hard om van FairBeads een succes te maken. Voor de makers in Afrika, maar ook omdat we gewoon dol zijn op de mooie producten! Je zult ons dan ook zelden spotten zonder een FairBeads armband of ketting om ;).

Dit zijn Nicolien (links) en Sivan (rechts):

   

Veel vragen
Regelmatig krijg ik vragen over FairBeads. Of het nu via de mail is of tijdens een verjaardagsbezoekje. "Hoe doe je dat allemaal met FairBeads? Hoe vaak ga je naar Afrika? Ontwerp je mee?" Enz. enz. En dat bracht me op het idee om een blog te beginnen. Zo krijg je een kijkje achter de schermen, kan ik inspiratie met je delen en kun je op mijn blogs reageren en als je vragen hebt: stel ze hier vooral! Maar ook gewoon reacties waarbij je vertelt wat je van de blog of FairBeads vindt zijn erg welkom! Ook worden hier 1e ontwerpen van sieraden en tassen gedeeld. Zo help je indirect mee aan de collectie van FairBeads! Hoe leuk is dat!

Combi's en foto's
Fashion foto's, een bijzondere foto gemaakt op je mobiel, een mooi uitzicht, instagram..helemaal mijn ding. Ik ben dol op foto's! Daarom zullen die absoluut veel volgen op de blog. Gewoon omdat ze mooi zijn en gewoon gedeeld moeten worden of omdat ik er veel inspiratie door heb gekregen. En ben je benieuwd hoe ik nu eigenlijk zelf de FairBeads sieraden combineer? Daar volgen ook zeker blogs over (mét foto's!).

Hierbij alvast een voorproefje van een paar 'hoe kun je je FairBeads sieraden/tassen dragen' selfies!

Ik hoop dat je met heel veel plezier vanaf nu mijn blog gaat volgen. Van elke nieuwe blogpost verschijnt ook een melding op onze facebook en twitter. Je kunt een blogpost dus niet missen!

Tot snel!  

Malou


Foto gemaakt in de zomer met een kleine FairBeads Toto bag.


Deze droeg ik tijdens de kerst van 2013. Ik ben gek op rood!


Groot fan van de FairBeads tassen! Ik heb er dan ook altijd één bij me.


Een paar van mijn favoriete FairBeads oorbellen gecombineerd met een vissengraat vlecht.

© 2010 - 2016 FairBeads