Producten

Nieuwsbrief

  
partnerlogoskleur.png

Producten

De favoriete FairBeads tas van onze kopers! Het formaat van een iPad en dus handig formaat om overal mee naartoe te nemen. 

Met de hand in Kenia gemaakt van prachtig soepel en zacht leer met voorop een figuur van fijne kraaltjes. De tas heeft een hengsel dat in lengte te verstellen is. De tas is dus makkelijk om te hangen. Het hengsel is los te maken van de tas. Deze tas hoort er 'geleefd' uit te zien. Je zult dan ook merken dat het leer soepeler wordt na verloop van tijd en kleine ' krasjes' in het leer de tas alleen maar stoerder maken.


Formaat: 26x21 cm

KenyaBagShada
 

KenyaBagShada

De favoriete FairBeads bag van onze kopers! Het formaat van een iPad en dus handig formaat om overal mee naartoe te nemen.

Met de hand in Kenia gemaakt van prachtig soepel en zacht leer met voorop een figuur van fijne kraaltjes. De tas heeft een hengel die in lengte te verstellen is. De tas is dus makkelijk om te hangen. Het hengsel is los te maken van de tas.

Op dit moment hebben we nog maar 1 van deze tas. In maart komen er nieuwe binnen. Wil je dus nu deze prachtige unieke FairBeads tas hebben? Wacht dan niet te lang!

Formaat: 26x21 cm
Adviesprijs 79,95
Prijs 79,95
Levertijd:

Beadiebags:

© 2010 - 2016 FairBeads