Nieuwe makers én oorbellen!

Samenwerking met Amref
Sinds heel kort werken wij samen met een nieuwe groep vrouwen in Nairobi, Kenia. Zij gaan voortaan voor ons de nieuwe sieraden grotendeels maken. Het gaat om een zogenaamde 'zelfhulpgroep' van vrouwen die door de ontwikkelingsorganisatie Amref is opgericht. De groep bestaat uit vrouwen van 25 tot 60 jaar, voornamelijk alleenstaande moeders. Amref begeleid de vrouwen en leert hen bijvoorbeeld te werken in groepsverband, hoe ze financieel onafhankelijk kunnen worden en dus bijvoorbeeld het onderwijs van hun kinderen zelf kunnen betalen. De vrouwen komen door de begeleiding van Amref zelfs in aanmerking voor kleine leningen voor de huur van een pand waar de groep kan werken en het ondernemen van activiteiten.  

Nieuwe collectie oorbellen
Inmiddels hebben de vrouwen voor het eerst oorbellen voor FairBeads gemaakt en twee soorten kettingen. De sieraden zijn prachtig en hebben een hoge kwaliteit. Wij waren meteen onder de indruk. Hieronder vind je wat afbeeldingen van de nieuwe collectie oorbellen:

earrings2favoriteswelkeisvoorjou
Op onze social media geven we vaak inspiratie voor je outfit met onze sieraden en tassen. 
Wat dacht je bijvoorbeeld van deze outfit met onze nieuwe oorbellen? Ga snel naar onze webshop voor de nieuwste collectie (of klik op de foto hieronder)! 

 

verkoop

© 2010 - 2016 FairBeads